torstai 7. heinäkuuta 2016

Sadepäivän vinkkejä tylsistyneille

Sataa, tylsistyttää ja muutenkin loman odotus saa tiettyä rentoutta työotteeseen. Satu ja Teija kikattelevat ruokasalissa SnapChatin kanssa. Hommahan on lähteny heti lapasesta...hohoijaa vaan.

Surffailin ja löysin hauskan nettipalvelun teille. Tarinasoitin on palvelu, jossa museoiden tarinoihin voi tutustua vaikka sohvalla maaten. Tutkin juuri sieltä Seinätön museo -osiota. Kivoja juttuja joka lähtöön kaikenikäisille. Tekemistä matkalle-osiossa voi testailla tehtäväreiteillä tietojaan Apteekkarin kauppahuoneesta vaikkapa kulttuuriin.

Ja jos itsellä sattuisi olemaan muisteloita niin Kerro museolle- palvelussa voit jakaa muistosi luettavaksi -ja tietty lukea muiden muistoja. Kiehtovaa. Taidanpa laittaa pari muisteloa itsekin.

Pakkohan se on heinäkuun kunniaksi vilkaista taas Seiskan otsikot....Pelastettu kuutti pääsee vapauteen ja Teemu Selänteellä on ollut kovat bileet. Nyt menen kyllä keskeyttämään Sadun ja Teijan "työt". Kivaa loppuviikkoa teille kaikille!


                                                   SnapChat-kokeiluja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Yhteisöllisyys tekee hyvää ihmiselle

Yhteisöllisyys on meille kaikille tuttu sana. Siitä ja etenkin sen puutteesta puhutaan paljon. Se koetaan yleensä positiivisena ja voimaann...

Eniten luetut 2018