torstai 1. joulukuuta 2016

Niksologi testaa ja muita vinkkejä

Satu ja Teija heiluvat parhaillaan parin pilotin parissa ja minä tyttö käytän vapaan ajan siihen kuuluisaan ruutuaikaan. No hätä, täältä pukkaa tietoutta meille kaikille.

Löysin aivan ihanan Positiivarien joulukalenterin. Jokaiselle päivälle kuva, runo tai musiikkia. Tosi kiva idea. Innostuin myös löytäessäni Facebookista Neuvokkaiden naisten Hyvän mielen joulukalenterin.  Se on mahtava, kokeile sinäkin. Hyvää mieltä ei ole koskaan liikaa.

Jos ei jaksa juosta kaupassa ostamassa joulukortteja niin netti hoitaa. Postin postikorttisovelluksella voit napata mieleisesi kuvan kännykällä tai tabletilla, kirjoittaa viestin ja pistää menemään. Kolme ekaa ovat ilmaisia ja lopuista postimaksu. Positiivareilta löytyy ilmaisia virtuaalikortteja. Niitäkin on kiva lähetellä.

Ja lopuksi, ihan parasta antia lötyy Pirkan sivuilta: Niksologi testaa. Jos tuolta ei löydä apuja hommaan kuni hommaan niin jo on ihme! Sukkahousuilla pyyhkii peilit ja näytöt kirkkaiksi. Lisäksi sukkiksista saa loistavan kantovälineen vesipullolle ja kännykälle. Kulkee kivasti ja näyttävästi mukana. Taidankin virittää kollegoille pikku yllärin. Nalkuttavat aina kun kännykkät lojuu ties missä. Ei loju enää. Suosittelen. 


Näin näppärästi kulkee vesipullo ja kännykkä mukana!
                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä viesti DigiKyllille.

Yhteisöllisyys tekee hyvää ihmiselle

Yhteisöllisyys on meille kaikille tuttu sana. Siitä ja etenkin sen puutteesta puhutaan paljon. Se koetaan yleensä positiivisena ja voimaann...

Eniten luetut 2018